Вбивство працівника УДО: суд обрав запобіжний захід Очеретяному

Читать на русском
Київський апеляційний суд задовольнив скаргу прокуратури і обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави боксеру Петру Очеретяному.

Київський апеляційний суд задовольнив скаргу прокуратури і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави боксеру Петру Очеретяному, підозрюваному в завданні смертельної травми працівнику Управління державної охорони під час вуличного конфлікту в Києві.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-секретаря прокуратури міста Києва Надії Максимець на сторінці в Facebook у четвер, 24 січня.

«Київський апеляційний суд задовольнив скаргу Київської місцевої прокуратури №6, скасував постанову Печерського райсуду столиці та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», – повідомила Максимець.

За її словами, після оголошення рішення суду підозрюваного Очеретяного взяли під варту в залі судового засідання.

Як повідомлялося, ввечері 2 січня в Печерському районі Києва сталася бійка між двома чоловіками. За інформацією правоохоронців, 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу Петро Очеретяний вигулював собак та вступив у словесну суперечку з перехожими чоловіками. Під час цього конфлікту боксер вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці.

Підозрюваний втік з місця події, але ввечері 3 січня разом із адвокатом з'явився до Печерського управління поліції. 4 січня столичні правоохоронці повідомили киянину про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Раніше повідомлялося, що Очеретяний вийшов із СІЗО під заставу в 600 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: