Силовики посилять охорону кордонів за два тижні до виборів

Читать на русском
У березні через підготовку та проведенням виборів президента України Державна прикордонна служба України здійснює заходи посиленої охорони кордону.

У березні через підготовку та проведенням виборів президента України Державна прикордонна служба України здійснює заходи посиленої охорони кордону. Зокрема, активна фаза посилення системи охорони кордону розпочнеться вже на наступному тижні.

Як пише «Слово і Діло», про це під час брифінгу сьогодні у Києві заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Виборча соціологія: що засвідчила та чого ще чекати від кандидатівЯкби президентські вибори в Україні відбувалися на початку березня, найбільші шанси вийти до другого туру мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко та Петро Порошенко.

«Впродовж березня у межах компетенції Державна прикордонна служба України здійснює заходи посиленої охорони кордону у зв’язку з підготовкою та проведенням виборів Президента України», - заявив речник ДПСУ.

За його словами, мета заходів посилення - не допустити провокацій на державному кордоні, провозу зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору, а також недопущення осіб, які можуть брати участь у дестабілізаційних заходах на території України у період виборів.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: