Суд визначився з датою розгляду повернення прокурора Перова до справи Мартиненка

Читать на русском
У столичному райсуді відкрили провадження за заявою про повернення до справи екс-нардепа антикорупційного прокурора.
Фото журналіста «Слова і Діла»

Суд призначив на 12 березня розгляд заяви про перегляд рішення щодо відсторонення прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова від справи колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Про це сьогодні, 5 березня в Шевченківському районному суді міста Києва оголосила головуюча суддя у справі Лідія Щебуняєва, повідомляє журналіст «Слова і Діла».

«Суд відкрив провадження за заявою, роздав другі примірники стороні захисту і призначив заяву до розгляду на 12 березня», – сказала суддя.

Раніше суд відмовився розглядати заяву про перегляд рішення щодо відведення прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова від обвинувачення у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький подав заяву про повернення до звинувачення у справі Мартиненка прокурора Перова. Як відомо, підставою для його відводу була догана від комісії прокурорів. Однак Велика палата Верховного суду скасувала таке покарання Перову.

Раніше в САП відреагували на догану прокурору в справі Мартиненка.

Пізніше, Верховний суд відмовився скасовувати догану прокурору Перову. Однак Велика палата ВС не погодилася і скасувала догану прокурору.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: