Соціологи оприлюднили оновлений рейтинг кандидатів у президенти

Читать на русском

Опитування Соціологічної групи Рейтинг проводилося 1-7 березня 2019 року серед 5 тисяч респондентів. Метод – особисте формалізоване інтерв'ю.
Фото: 112 Україна

Якби президентські вибори в Україні відбувалися на початку березня, найбільші шанси вийти до другого туру мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко та Петро Порошенко.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг», пише «Слово і Діло».

Лідером президентського рейтингу є Зеленський, якого підтримують 24,7% тих, хто визначився із своїм вибором і має намір голосувати. Другу і третю позиції займають Тимошенко (18,3%) та Порошенко (16,8%).

За Анатолія Гриценка готові віддати свої голоси 10,3%, за Юрія Бойка - 9,9%, Олега Ляшка - 5,7%, Ігоря Смешка - 3,3%, Олександра Вілкула та Євгена Мураєва - по 2,7%. Майже чверть ще не визначились з вибором кандидата.

Вибори президента: чи потрібно повертати графу «проти всіх»?Пункт проти всіх вилучили з бюлетенів іще в 2011 році. Про те, чи потрібен цей пункт виборцям, поговорили з експертами.

Як відзначають соціологи «за останній тиждень зміцнили свої позиції Гриценко і Тимошенко».

Опитування Соціологічної групи «Рейтинг» проводилося 1-7 березня 2019 року серед 5000 респондентів. Метод - особисте формалізоване інтерв'ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,5%.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років, - за посиланням.

Нагадаємо, згідно з даними соцопитування «Рейтингу» за лютий, Порошенко в другому турі виборів також програвав обом своїм опонентам - Володимиру Зеленському та Юлії Тимошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: