Уряд Фінляндії подав у відставку

Читать на русском
Уряд Фінляндії подав у відставку. Відставка пов'язана через відмову у проведенні реформи охорони здоров'я.

Адміністрація президента Фінляндії повідомила, що уряд країни подає у відставку через відмову у планах проведення реформи системи охорони здоров'я.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Голова парламентської групи прем'єр-міністра Фінляндії Антті Кайкконен заявив, що прем'єр-міністр вимагає своєї відставки, так як реформа охорони здоров'я не може бути здійснена протягом цього урядового терміну.

Також повідомляється, що прем'єр-міністр Фінляндії провів зустріч з президентом країни Саулі Нііністо в Гельсінкі який попросив його залишитися виконуючим обов'язки до 14 квітня, коли мають відбутися вибори.

Як повідомлялось, Вашингтон хоче створити велику коаліцію для зміни влади у Венесуелі.

23 січня на тлі акцій протесту Гуайдо оголосив себе тимчасовим виконувачем обов'язків президента країни. Політика підтримала влада США, яка через тиждень запровадила санкції проти республіки, Канади, багатьох країн Латинської Америки і більшості держав Євросоюзу.

У відповідь президент країни Ніколас Мадуро розірвав дипвідносини з Вашингтоном, звинувативши США в спробі держперевороту. Підтримку йому висловили Росія, Китай, Куба, Болівія, Нікарагуа, Сирія і Туреччина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: