«Право на владу»: кандидати на пост президента обговорюватимуть, як повернути мир

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу кандидати в президенти поговорять про шляхи припинення війни та повернення окупованих територій.
Слово і Діло

Під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде сьогодні о 22.30 на телеканалі «1+1» гості та ведучі обговорюватимуть шляхи досягнення миру в Україні. Під час передвиборної кампанії політики намагаються говорити про війну гаслами. Натомість уникають відповіді на питання: як досягти миру? Чи не пропонують нам, часом, капітуляцію в такій обгортці? Чому свої відповіді воліють не афішувати кандидати у президенти? Та чи мають вони їх?

Саме це намагатимуться з’ясувати ведучі програми «Право на владу» Наталія Мосейчук та Сергій Іванов цього четверга. У дискусії візьмуть участь кандидати на пост президента Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, Сергій Тарута, Роман Безсмертний, Анатолій Гриценко, Віктор Бондар.

Також до студії запрошений голова фонду «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко. Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту. Ведучі ток-шоу «Право на владу» – Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що мають спільного та чим відрізняються програми Порошенка, Тимошенко та Зеленського.

Також ми розбирались, чого чекати від РФ та що може завадити лідерству Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: