Клінтон відмовилася від участі у виборах-2020

Читать на русском
Суперниця Дональда Трампа на виборах президента США 2016 року, колишній держсекретар Хілларі Клінтон не буде висувати свою кандидатуру в наступному році.

Суперниця Дональда Трампа на виборах президента США 2016 року, колишній держсекретар Хілларі Клінтон не буде висувати свою кандидатуру в наступному році.

Про це вона заявила в інтерв'ю телеканалу News 12, передає «Слово і Діло».

«Я не балотуюся, але я продовжу працювати, і говорити, і відстоювати свої переконання», - сказала Клінтон.

За її словами, у неї також немає планів брати участь у боротьбі за посаду губернатора або мера Нью-Йорка. Зараз Клінтон «допомагає своїй партії, а також насолоджується життям письменника, активіста та бабусі».

Нагадаємо, в 2016 році на виборах президента США представник Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу. Він отримав голоси 304 членів колегії вибірників, Клінтон - 227.

У той же час за загальною кількістю голосів виборців Клінтон обійшла Трампа: за неї проголосували 48,07% виборців проти 45,99% у Трампа. Перемоги Трамп досяг через існуючу в США системи непрямих виборів.

Як раніше повідомлялося, Трамп не сумнівається в своїй перемозі на виборах у 2020 році.

Нагадаємо, 20 січня 2017 року республіканець Дональд Трамп вступив на посаду президента США. Яким був перший рік його президентства, можна згадати, перейшовши за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: