Трамп не сумнівається у своїй перемозі на виборах у 2020 році

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп не сумнівається у своїй перемозі на виборах глави держави у 2020 році.

Президент США Дональд Трамп заявив, що у 2020 році він переможе на президентських виборах зі ще більшою перевагою над конкурентом, ніж у 2016 році.

Таку заяву американський лідер зробив на конференції політиків-консерваторів, передає портал 9news, «Слово і Діло».

Трамп також вкотре розкритикував заклопотаність демократів змінами клімату і підкреслив, що їм віжка під хвіст попала, коли вони так ініціативно починають розслідування стосовно нього.

Річниця інавгурації Трампа: як лідер США допомагає Україні й «ладнає» з ПутінимДональд Трамп майже рік тому вступив на посаду президента США. Слово і Діло згадує, що світовий лідер зробив для України та як змінилися відносини США й Росії.

За даними соцопитування, за Трампа, якщо він вирішить переобиратися у 2020 році, з великою ймовірністю готові проголосувати третина американців.

Тим часом, у бюджетному комітеті нижньої палати Конгресу США мають намір перевірити дані про використання президентом Дональдом Трампом шахрайських схем з податками. У зв'язку з цим Комітет готує запит про надання йому податкових декларацій за останні 10 років.

Нагадаємо, 20 січня 2017 року республіканець Дональд Трамп вступив на посаду президента США. Яким був перший рік його президенства – за посиланням.

Як змінювалися рейтинги світових лідерів – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: