Українські військові отримали новий спецодяг та екіпіровку – фото

Читать на русском

Українським військовим почали постачати спецодяг та екіпіровку, якими раніше не забезпечувалася армія.

Українським військовим почали постачати спецодяг та екіпіровку, якими раніше не забезпечувалася армія.

Про це в понеділок, 4 березня, повідомляє прес-служба Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

У відомстві зазначають, що із 2018 року для ЗСУ вперше почали закуповувати предмети речового майна, які раніше не постачалися взагалі або ж постачалися за рахунок міжнародної допомоги.

«До армії вже надходять: костюми спеціальні і маскувальні для снайперів та розвідників, костюми для екіпажів броньових машин, наколінники і налокітники, сумки транспортні індивідуальні, бахіли утеплені і т.д.», - зазначено в повідомленні.

Так, в минулому році було затверджено 46 нормативних документів, що стосуються речового майна, і зараз тривають військові випробування нових зразків спецодягу, взуття та екіпірування. Зазначено, що для снайперів передбачені рейдові рюкзаки та чохли-килими для перенесення зброї. Дані зразки надійдуть до військових у 2019 році, як й нові модульні бронежилети і балістичні шоломи.

В управлінні також зазначили, що до ЗСУ надійдуть літні польові костюми, зимовий одяг, бойові рюкзаки, тактичні рукавички, нові комбінезони для технічного складу і танкових підрозділів, маскувальні костюми снайпера та багато іншого.

«Все майно, яке надходить до ЗСУ, високоякісне і позитивно оцінено військовослужбовцями. Кожен предмет відповідає сучасним вимогам та не поступається зразкам в арміях країн-членів НАТО», - заявили у відомстві.

Відзначимо, ЗСУ в цьому році отримають зброю із Канади.

Також нагадаємо, Віктор Муженко показав процес розробки символіки ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: