Бойовики знову обстрілювали позиції ЗСУ, є загиблий – штаб ООС

Читать на русском
У районі бойових дій на Донбасі протягом 4 березня бойовики шість разів порушили перемир'я, в тому числі вісім разів із застосуванням забороненого озброєння.

У районі бойових дій на Донбасі протягом 4 березня бойовики шість разів порушили перемир'я, в тому числі вісім разів із застосуванням забороненого озброєння. В результаті бойових дій один український військовий загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 березняСитуація на сході країни на 4 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Уточнюється, що окупанти витратили 99 снарядів і мін калібрів 125, 122, 120 і 82 мм. При цьому вогонь із танків з початку року ворог застосував вперше.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики здійснили 5 обстрілів позицій ЗСУ з танків, артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і протитанкових ракетних комплексів у районі Лебединського, двічі з мінометів 120-го калібру - поблизу Водяного, з артилерійських систем калібру 122 мм - в районі Широкино та з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - біля селища Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв із мінометів калібру 120 мм наших захисників у районі селища міського типу Зайцеве.

«Внаслідок обстрілу один український захисник загинув. Наші підрозділи дали гідну відповідь супротивнику. Його втрати уточнюються», - повідомили в штабі.

Нагадаємо, нацгвардійці на Донбасі збили російський безпілотник.

Раніше повідомлялося, КПВВ на Донбасі завтра переходять на весняний графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: