Під будинком Гладковських підпалили фаєри та кидають петарди – відео

Читать на русском

На території проведення акції знаходяться кілька сотень силовиків. Неподалік чергують машини пожежників, швидкої допомоги і автозаки.

Активісти запалили фаєри і закидали садибу Гладковських петардами.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з місця подій, передає «Слово і Діло».

Активисты опять пришли в гости к фигурантам коррупционного скандала в "Укроборонпроме"Vlad Krasinskiy

Повідомляється, що активісти замалювали паркан садиби Гладковських написами «Мародери» і обклеїли листівками «Свинарчуків Порошенка за ґрати».

Так, під будинок сім'ї першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського (Свинарчука) прийшло близько півтисячі людей. Активісти вимагають заарештувати фігурантів справи про розкрадання коштів держконцерну «Укроборонпрому».

На території проведення акції знаходяться кілька сотень силовиків. Неподалік чергують машини пожежників, швидкої допомоги і автозаки.

Нагадаємо, в неділю, 3 березня, розпочалася акція націоналістів біля садиби першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського таі його сина Ігоря в селищі Козин під Києвом.

Раніше журналісти програми «Наші гроші» з'ясували, що Олег Гладковський і його син Ігор замішані в корупційних схемах із грошима, виділеними на посилення обороноздатності української армії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: