Нові правила для поїздок українців до Грузії

Читать на русском
Громадяни України та Грузії з 1 березня можуть відвідувати обидві країни за внутрішніми біометричними паспортами, ID-картками.

Громадяни України та Грузії з 1 березня можуть відвідувати обидві країни за внутрішніми біометричними паспортами, ID-картками.

Як пише «Слово і Діло», набула чинності відповідна угода між двома країнами.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що найближчим часом Україна отримає безвіз з ТаїландомСказано 31 травня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«1 березня 2019 року набирає чинності оновлена угода між урядами України та Грузії про взаємне скасування візових вимог - на додаток до існуючого безвізу запроваджуються взаємні поїздки громадян двох країн на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), що містять безконтактний електронний носій», - пояснили у МЗС.

Відповідно до угоди, громадяни України і Грузії можуть перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом 90 днів щороку на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), яка містить безконтактний електронний носій.

Україна та Грузія підписали угоду, яка дозволяє громадянам обох країн подорожувати без віз і за ID-паспортами, в жовтні минулого року.

Нагадаємо, Туреччина запроваджує для туристів податок на безпеку.

Також соціологи дізналися мету поїздок українців до ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: