У Троїцькому через обстріл бойовиків пошкоджені лінії електропередач

Читать на русском
Бойовики в ніч на п'ятницю з боку с. Калинове з мінометів калібру 120 мм обстріляли с. Троїцьке Попаснянського району Луганської області.

Бойовики в ніч на п'ятницю з боку с. Калинове з мінометів калібру 120 мм обстріляли с. Троїцьке Попаснянського району Луганської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції України в Луганській області на сторінці Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 березняСитуація на сході країни на 1 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляється, внаслідок обстрілу було пошкоджено приватні будинки і опора лінії електропередач,

«Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки жителів по вул. Щорса. Крім цього, по вул. Червона пошкоджена опора ЛЕП і електричні дроти, внаслідок чого жителі двох вулиць Щорса та Червона залишилися без електропостачання», - йдеться в повідомленні.

Інформації про жертви і постраждалих серед мирного населення не надходило, відзначають в поліції.

На місці події продовжують працювати співробітники слідчо-оперативної групи Попаснянського відділу поліції ГУНП в Луганській області.

«Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 258 КК України «Терористичний акт», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, згідно з інформацією секретаря РНБО Олександра Турчинова, за п'ять років війна на Донбасі забрала життя 13 тис. українців.

Напередодні президент України Петро Порошенко заявив, що зараз цілком реальна загроза повномасштабної війни з Росією. Він відзначив, що проводяться військові підготовки противника поблизу державного кордону України в Смоленської, Воронезької, Бєлгородської, Ростовської областях і в анексованому Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: