Трамп і Кім Чен Ин підпишуть у четвер двосторонню угоду

Читать на русском
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин 28 лютого під час саміту в Ханої підпишуть двосторонню угоду.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин 28 лютого під час саміту в Ханої підпишуть двосторонню угоду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі Білого дому.

Кім Чен Ин приїхав на бронепоїзді на саміт із Трампом – відеоКім Чен Ин в оточенні охоронців у вівторок на броньованому лімузині прибув у Ханой для саміту з президентом США Дональдом Трампом.

У Білому домі не уточнили, про який саме документ йдеться.

В адміністрації президента США повідомили, що офіційна церемонія підписання відбудеться о 09:05 (за Києвом).

Раніше повідомлялося, що в рамках зустрічей Трампа та Кім Чен Ина в Ханої очікується обговорення дорожньої карти денуклеаризації Корейського півострова.

Дональд Трамп заявив, що 27 лютого провів чудову зустріч із лідером Північної Кореї Кім Чен Ином і чекає поновлення діалогу в четвер, 28 лютого.

Нагадаємо, на початку зустрічі в Ханої Кім Чен Ин заявив, що США і КНДР подолали перешкоди, і тому лідери двох країн сьогодні проводять зустріч.

Раніше Трамп і Кім Чен Ин вже прибули до В'єтнаму і заселилися кожен у свій готель.

Зустріч лідерів США і КНДР відбудеться 27-28 лютого у В'єтнамі, через вісім місяців після історичного саміту в Сінгапурі в червні 2018 року, за підсумками якого сторони підписали спільний документ, в якому США зобов'язалися надати КНДР гарантії безпеки, а Північна Корея взяла на себе зобов'язання з денуклеаризації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: