Порошенко проведе тристоронній саміт з президентами Польщі та Литви

Читать на русском
Порошенко поїде в Польщу, щоб відвідати штаб-квартиру литовсько-польсько-української бригади - ЛитПолУкрБриг та провести тристоронній саміт.

У п’ятницю, 22 лютого, президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Республіка Польща щоб відвідати штаб-квартиру литовсько-польсько-української бригади (ЛитПолУкрБриг).

Як пише «Слово і Діло», про це інформує сайт глави держави.

Склянка наполовину повна/порожня. Скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів?Скільки обіцянок ще має виконати президент за рік до виборів та чи вдалося Порошенку зробити так, щоб українці почали жити по-новому.

Як зазначається, під час візиту Порошенко проведе тристоронній саміт з президентами Республіки Польща та Литовської Республіки Анжеєм Дудою та Далею Грібаускайте.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у четвер, 21 лютого, почнеться офіційний дводенний візит президента Литви Далі Грибаускайте до Польщі. Вона, зокрема, обговорить створення Польсько-литовської ради міністрів оборони.

Крім того, метою візиту Грібаускайте до Польщі буде підписання двох договорів - про обмін інформацією щодо моніторингу повітряного простору, а також про афіліацію бригад Польщі та Литви всередині НАТО.

Нагадаємо, голова Європейської ради Дональд Туск у вівторок, 19 лютого, виступив у Верховній Раді з промовою українською мовою, присвяченою 5-й річниці Революції гідності.

Також президент Польщі Анджей Дуда заявив, що санкції проти Російської Федерації необхідно залишити та посилити після детального аналізу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: