СБУ провела обшуки в приміщеннях групи охоронних компаній

Читать на русском
Під час обшуків співробітники СБУ знайшли гроші, вогнепальну зброю та боєприпаси, а також літературу з антиукраїнським змістом.

Співробітники СБУ провели обшуки в приміщеннях групи охоронних компаній «Служба безпеки Стелс» і знайшли літературу антиукраїнського змісту.

Під час обшуків співробітники СБУ знайшли гроші, вогнепальну зброю та боєприпаси, а також літературу з антиукраїнським змістом.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України в середу, 27 лютого, пише «Слово і Діло».

Відомо, що в «Службі безпеки Стелс» обходили систему оподаткування, внаслідок чого до державного бюджету не надійшло понад 9 млн грн податків.

Під час обшуків співробітники СБУ знайшли гроші, вогнепальну зброю та боєприпаси, а також літературу з антиукраїнським змістом. Ця література закликає до міжрелігійної ворожнечі. Також було встановлено, що одним із співзасновників «Служби безпеки Стелс» є священнослужитель УПЦ МП, і вже доведено його зв'язок із напіввійськовими структурами.

У результаті обшуків правоохоронцям вдалося отримати документи, які підтверджують факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Раніше СБУ провела понад 30 обшуків за фактом втручання у вибори.

Також нагадаємо, в Миколаєві пройшли обшуки у фірм-постачальників продуктів харчування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: