Екс-директор львівського заводу звільнився після поновлення на посаді

Читать на русском
Після поновлення на посаді керівник львівського авіаційного заводу подав декларацію перед звільненням.
Олександр Кравчук

Після поновлення на посаді директора Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Олександр Кравчук звільнився і подав декларацію перед звільненням.

Відповідний документ оприлюднений у реєстрі електронних декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 2 жовтня 2018 року Франківський районний суд міста Львова поновив Кравчука на посаді і зобов'язав компенсувати йому середній заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 474,6 тисяч гривень. Однак уже через 20 днів після цього рішення Кравчук подав декларацію перед звільненням.

Нагадаємо, що рішення про звільнення Кравчука озвучив заступник генерального директора «Укроборонпрому» Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну. За словами Кострицького, службове розслідування встановило в роботі ЛДАРЗ під керівництвом Кравчука численні факти порушень і недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства, а також систематичне ігнорування його директором принципів політики прозорою закупівлі.

Крім того, директор ЛДАРЗ фігурує в розслідуванні детективів НАБУ про можливу розтрату 8 млн грн підприємства на закупівлю деталей протягом 2014-2016 років за завищеними цінами у фірм, пов'язаних між собою.

Раніше Держаудитслужба повинна була провести ревізію Львівського авіаційній-ремонтного заводу на прохання НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: