Держаудитслужба проведе ревізію Львівського авіаційно-ремонтного заводу на прохання НАБУ

Читать на русском
Аудиторська служба проведе позапланову виїзну ревізію діяльності Львівського авіаційній-ремонтного заводу.

У рамках розслідування детективами НАБУ кримінального провадження за фактом можливої ​​розтрати 8 мільйонів гривень посадовими особами Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Державна аудиторська служба України проведе позапланову ревізію підприємства.

Таке рішення прийняв суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання співробітника Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив просив призначити вказану ревізію з метою перевірити фінансово-господарську діяльність ЛДАРЗ на предмет можливої ​​розтрати коштів. У НАБУ просили перевірити за період з 2014 року до 2018 року ефективність і обгрунтованість витрачання коштів Львівського заводу на закупівлю авіадеталей у низки компаній, які можуть бути пов'язані між собою; чи дотримувалося керівництво заводу вимог законодавства при організації та проведенні закупівлі зазначених деталей; перевірити правові підстави для укладення договорів на поставку деталей; встановити відповідальних осіб за укладення та виконання договорів тощо.

Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, НАБУ розпочало розслідування можливих зловживань чиновників київського заводу «Радар».

Раніше стало відомо, що Бюро перевіряє чиновників Київського бронетанкового заводу за фактами зловживання службовим становищем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: