Maruv пояснила, чому не поїде на Євробачення

Читать на русском
Співачка Maruv, яка здобула перемогу в національному відборі на пісенний конкурс Євробачення у 2019 році, пояснила, чому не поїде на конкурс від України.

Співачка Maruv, яка здобула перемогу в національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення» у 2019 році, пояснила, чому не поїде на конкурс від України.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За словами співачки, 25 лютого вона зустрілася із представниками НТКУ.

«Зустріч тривала близько семи годин, в результаті якої ми так і не дійшли згоди двох сторін. Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені», - заявила Maruv.

«Я щиро дякую і ціную кожного, хто в мене вірив і голосував. І прошу вас прийняти цей факт і не йти на конфронтацію. Це даність сьогоднішнього дня. Я хочу дарувати свою творчість без цензури», - підкреслила співачка.

Раніше стало відомо, що співачка MARUV, яка здобула перемогу в національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення» у 2019 році, не поїде на конкурс від України.

Як відомо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав місце проведення конкурсу Євробачення в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: