ЦВК затвердила кошториси виборчих округів

Читать на русском
ЦВК затвердила кошториси видатків окружних виборчих комісій 143 територіальних виборчих округів.

Центральна виборча комісія України (ЦВК) затвердила кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів президента України 143 територіальних виборчих округів на загальну суму понад 885 млн гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу комісії.

ЦВК збільшила витрати на проведення виборівЯк наголошується, необхідність внесення таких змін пов'язана зі збільшенням кількості зареєстрованих кандидатів на посаду президента України до 44 осіб.

Зокрема, комісія затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів президента 143 територіальних виборчих округів для підготовки і проведення чергових виборів президента України на загальну суму 885 млн 287 тис. 758 гривень.

Нагадаємо, 12 лютого ЦВК затвердила кошторис витрат на підготовку і проведення чергових виборів президента України для потреб дільничних виборчих комісій за кордоном.

Під час засідання Центральної виборчої комісії 11 лютого було затверджено розподіл коштів державного бюджету України, виділених на підготовку і проведення чергових виборів президента України 31 березня 2019 року. Як зазначається, всього було розподілено коштів на загальну суму 2 млрд 354 млн 880 тис. гривень.

11 лютого ЦВК збільшила витрати на підготовку і проведення президентських виборів. Після внесених змін сума витрат комісії збільшилось на 9 млн 947 тис. 723 гривні і становить 275 млн 978 тис. 531 гривню.

Раніше повідомлялося, що ЦВК завершила реєстрацію кандидатів в президенти на виборах 2019, зареєструвавши 44 людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: