ЦВК затвердила графік виступів кандидатів у президенти на ТБ

Читать на русском
ЦВК України затвердила результати жеребкування щодо надання кандидатам у президенти ефірного часу для проведення передвиборчої агітації за рахунок бюджету.

ЦВК України затвердила результати жеребкування щодо надання кандидатам у президенти ефірного часу для проведення передвиборчої агітації за рахунок бюджету.

Про це йдеться в додатку до відповідної постанови, опублікованому в п'ятницю, 22 лютого, пише «Слово і Діло».

Так, діючий президент України Петро Порошенко звернеться зі своїм передвиборчим виступом на каналі Громадського телебачення Національної громадської телерадіокомпанії України (НГТУ) 4 та 16 березня о 19:10.

Шоумен Володимир Зеленський виступить зі своїми 15-хвилинними зверненнями, як передбачено для кожного із кандидатів, 9 і 23 березня о 19:30.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко звернеться до українців 10 і 24 березня о 20:08. Голова Громадської позиції Анатолій Гриценко виступить на Громадському ТБ 11 і 26 березня о 19:10. Кандидат від Опозиційної платформи - За життя Юрій Бойко - 4 і 16 березня о 19:30. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко - 2 і 14 березня о 20:08.

На Громадському радіо НГТУ Порошенко виступить 7 і 16 березня, Зеленський - 7 і 19 березня, Тимошенко і Ляшко - 1 і 12 березня, Гриценко - 8 і 21 березня, Бойко - 2 і 13 березня.

Раніше в ЦВК розповіли, скільки витратять на бюлетені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: