Зведення ООС: 4 українських військових отримали поранення

Читать на русском
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. 3 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти відкривали вогонь у районі н.п. Водяне та села Гнутове, 1 боєць ОС поранений.

Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. 3 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти відкривали вогонь у районі н.п. Водяне та села Гнутове, 1 боєць ОС поранений.

Як пише «Слово і Діло» , про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Підкреслюється, що бойовики 9 разів застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

«Також російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів ОС із бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - наголосили у штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти двічі обстріляли українські опорні пункти: з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - у районі н.п. Верхньоторецьке, з мінометів калібру 120 мм - поблизу села Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ « бойовики 9 разів обстріляли позиціх підрозділів ОС: тричі - з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння бойових машин піхоти та стрілецької зброї - у районі н.п. Новолуганське. Двічі - з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу міста Попасна.

Із мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Хутір Вільний; з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів - поблизу села Малинове.

Із мінометів калібрів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Лобачеве; з мінометів калібру 82 мм - біля села Кримське.

За даними розвідки, 26 лютого було поранено 9 окупантів та знищено одну одиницю їхньої військової техніки.

«Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід «: з мінометів калібру 120 мм та ручних протитанкових гранатометів - у районі населеного пункту Водяне; зі стрілецької та снайперської зброї – поблизу села Гнутове. В результаті обстрілу один наш захисник був поранений», - йдеться у звіті.

Нагадаэмо, бойовики «ЛНР» заявили про захоплення в полон українського військового.

Також в Макіївці бойовики захопили в полон держслужбовця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: