Зведення ООС: бойовики обстріляли з мінометів позиції біля Лебединського

Читать на русском
Бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один поранений.
Ілюстративне фото.

Бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один поранений.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 лютогоСитуація на сході країни на 25 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм – у районі населеного пункту Лебединське; з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Водяне», - йдеться у повідомленні.

У смузі оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції ООС зі стрілецької та снайперської зброї – у районі хутора Вільний, Новоолександрівка та Новговородське.

З ручних та автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні позиції ООС поблизу населеного пункту Новотошківське.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, на КПВВ на Донбасі померла людина.

Також Міжнародний комітет Червоного Хреста направив у Донецьку й Луганську області гуманітарну допомогу загальною вагою 190 тонн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: