В Макіївці бойовики захопили в полон держслужбовця

Читать на русском
Держслужбовця з Волновахи Донецької області бойовики викрали та взяли в полон в окупованій Макіївці, а також захопили його автомобіль Honda.
Ілюстративне фото.

Держслужбовця з Волновахи Донецької області бойовики викрали та взяли в полон в окупованій Макіївці, а також захопили його автомобіль Honda.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

У ЗСУ назвали кількість українських військових у полоніУ полоні в сепаратистів перебуває 41 український військовий. З початку року в полон потрапили четверо військовослужбовців.

19 лютого у Великоновоселківське відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річної жінки про те, що її чоловіка, який виїхав на власному автомобілі Honda в окуповану Макіївку, викрали невідомі.

«36-річний держслужбовець з Волновахи, який працює у Волноваському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області на посаді начальника, поїхав в окуповане м. Макіївка до хворих родичів, де потрапив у полон, а його автомобіль був захоплений», - йдеться у повідомленні.

Зараз слідчими поліції відкрито одразу два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені організованою групою, або щодо транспортного засобу, вартість якого у двісті п'ятдесят разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, бойовики знову перешкоджали діяльності ОБСЄ на Донбасі.

Раніше в ОБСЄ назвали причину вибухів у Донецьку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: