Євробачення-2019: назвали імена конкурсантів

Читать на русском
22 січня відбудеться  жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах на Національному відборі на Євробачення.

У вівторок, 22 січня, відбудеться жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах на Національному відборі на Євробачення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють організатори.

Євробачення змінило правила підрахунку голосівТепер замість простого середнього арифметичного оцінки журі будуть обчислюватися за більш складною схемою.

Зокрема, в прямих ефірах за право представити Україну боротимуться 16 виконавців: Kazka, Laud, Tayanna, Braii, Freedom jazz, YUKO, The Hypnotunez, Brunettes Shoot, VERA KEKELIA, ЦеШо, Ivan NAVI, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR та KHAYAT.

«Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не усміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно й професійно», – сказав продюсер Руслан Квінта.

Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору 2019 року відбудуться 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал). 22 січня відбудеться жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Телевізійна зйомка Національного відбору відбуватиметься в столичному Палаці культури КПІ.

Як відомо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав місце проведення конкурсу Євробачення в 2019 році.

Торік переможцем конкурсу Євробачення в Лісабоні стала конкурстантка від Ізраїлю Нетта Барзілай. З піснею Toy вона набрала 529 балів.

Учасник від України Melovin (Костянтин Бочаров) своєю композицією Under the Ladder відкривав фінал Євробачення-2018.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: