БПП вимагає від Авакова доказів причетності Березенка до підкупу виборців

Читать на русском
БПП вимагає від Арсена Авакова доказів причетності Сергія Березенка до схем із підкупом виборців на виборах 2019 року.
Ілюстративне фото.

У парламентській фракції «Блоку Петра Порошенка» вимагають від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова доказів причетності представника БПП до схем із підкупом виборців на виборах 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила представник президента у ВР Ірина Луценко.

Оприлюднили новий рейтинг кандидатів у президентиЗгідно з даними рейтингу, якби вибори президента України відбувалися в середині лютого, найбільш високі шанси вийти в другий тур мали б Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Вода додала, що запрошувати Авакова у ВР для спростування необов'язково. Достатньо, «щоб він спростував інформацію, яку він надав, аби він через ЗМІ або через представництво надав неспростовні докази того, що заступник нашої фракції має відношення до якихось оборудок».

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що заступник голови фракції БПП Сергій Березенко фігурує у кримінальних провадженнях про порушення виборчого законодавства на виборах 2019.

Також міністр розповів, що Нацполіція вивчає інформацію про можливі виборчі «сітки», які стосуються декількох кандидатів у президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: