Ізраїль хочуть позбавити права проведення Євробачення-2019 – ЗМІ

Читать на русском
В Європейській мовній спілці заявили, що Ізраїль може бути позбавлений права проводити міжнародний конкурс Євробачення в 2019 році.

В Європейській мовній спілці заявили, що Ізраїль може бути позбавлений права проводити міжнародний конкурс Євробачення в 2019 році.

Про це повідомляє видання ESC Today, передає «Слово і Діло».

Раніше міністр культури і спорту Ізраїлю Мірі Регев зажадала від організаторів конкурсу Євробачення-2019 суворого узгодження трансляції з представниками влади.

«Це необхідно тому, що влада Ізраїлю фінансує конкурс», - сказала Регев.

Відзначається, що в Європі незадоволені такими вимогами. Вони звинувачують Ізраїль у надмірній політизації музичного конкурсу. Крім того, організатори конкурсу незадоволені планами провести масштабну реорганізацію телеканалу Kan із метою повного розподілу розважальних і новинних програм.

Також за словами організатора трансляцій конкурсу 1999 року Ахралії Гольдфінгер, серед продюсерів Євробачення ведуться розмови про перенесення конкурсу в Австрію. Представники організації ЄВС, які відповідають за проведення і трансляцію конкурсу, також висувають свої побоювання з приводу арабо-ізраїльського конфлікту.

Раніше Ізраїль вже встиг назвати місце проведення Євробачення-2019.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: