Ізраїль назвав місце проведення Євробачення-2019

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав місце проведення конкурсу Євробачення, яке в 2019 році пройде в Ізраїлі.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав місце проведення конкурсу Євробачення, яке в 2019 році пройде в Ізраїлі.

«Нетте, ти принесла велику повагу Ізраїлю! Наступного року, в Єрусалимі!» - цитує Нетаньягу The Jerusalem Post, повідомляє «Слово і Діло».

Melovin пообіцяв привезти Євробачення-2019 в Україну. Чи можемо ми дозволити собі таку розкіш?Два попередніх Євробачення були збитковими для України, незважаючи на запевнення чиновників у тому, що інвестиції окупляться й повернуться до країни в 2017 році.

Міністр з питань Єрусалиму Зеєв Єлкін додав, що він «щасливий, що в наступному році ми будемо приймати учасників Євробачення».

12 травня, в Лісабоні завершився фінал пісенного конкурсу Євробачення 2018. Перемогу завоювала конкурсантка з Ізраїлю - Нетта Барзілай з піснею Toy.

У гранд-фіналі Євробачення 2018 виступили представники 26 країн - десять переможців першого півфіналу, десять переможців другого півфіналу, учасники з країн Великої п'ятірки - Великої Британії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції, а також країни-господаря Євробачення Португалії, які за правилами конкурсу пройшли в фінал автоматично.

Учасник від України Melovin (Костянтин Бочаров) своєю композицією Under the Ladder відкривав фінал Євробачення 2018. Його виступ в буквальному сенсі запалив сцену найбільшого стадіону Лісабона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: