Замана прокоментував підозру в держзраді

Читать на русском
Суд оголосив перерву в засіданні, на якому мають обрати запобіжний захід підозрюваному в державній зраді колишньому начальнику Генерального штабу Володимиру Замані.

Печерський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні, на якому мають обрати запобіжний захід підозрюваному в державній зраді колишньому начальнику Генерального штабу Володимиру Замані.

Як пише «Слово і Діло», суддя задовольнив клопотання сторони захисту, який просив дати час для ознайомлення з текстом підозри та матеріалами справи.

Поновитися засідання має о 19-тій годині.

Замана, відповідаючи на запитання судді стосовно підозри зазначив, що йому її вручали, але він документ не читав.

Він підтвердив, що прибув до суду в супроводі правоохоронців, та що вранці в нього був проведений обшук.

Раніше Луценко розповів подробиці затримання Замани.

Також колишньому начальнику Генерального штабу ЗСУ Володимиру Замані повідомили про підозру у державній зраді. За даними слідства, Замана «здійснив дії зі зменшення майже на 5 тисяч боєздатних військовослужбовців».

Нагадаємо, в СБУ заявляли, що викрили агентурну мережу Генштабу збройних сил РФ, які планували заходи щодо дестабілізації в Україні. Встановлено, що вони були завербований кадровим співробітником Генштабу ВС РФ у Севастополі. Крім того, затримані неодноразово виїжджав в анексований Крим для проведення агентурних зустрічей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: