Суд продовжив обов'язки топ-менеджеру «Трейд Коммодіті»

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив дію трьох обов'язків топ-менеджера Трейд Коммодіті у паливній справі.
Володимир Гарькавий

Суд продовжив дію трьох обов'язків комерційного директора фірми «Трейд Коммодіті» Володимира Гарькавого, якого детективи Національного антикорупційного бюро підозрюють в причетності до розкрадання коштів Міністерства оборони на закупівлю палива.

Відповідне рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Олена Мозолевська за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Гарькавому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з покладенням ряду обов'язків: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну свого місця проживання та здати на зберігання закордонного паспорта. У зв'язку з цим перший заступник керівника САП Максим Грищук подав клопотання про продовження обов'язків. Суддя Мозолевська його задовольнила.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький повідомив, що у справі «Трейд Коммодіті» провели нову експертизу, яка зменшила збитки на 90 мільйонів гривень.

Раніше Гарькавий почав шукати його арештовані автомобілі. Також суд скасував зупинку розслідування НАБУ щодо топ-менеджера «Трейд Коммодіті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: