Порошенко та Волкер візьмуть участь у форумі щодо Криму

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер візьмуть участь у міжнародному форумі по Криму.

Президент України Петро Порошенко і спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер візьмуть участь у міжнародному форумі по Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням інтерв'ю першої заступниці міністра інформаційної політики Еміне Джапарової «Укрінформу».

РФ хоче усунути Порошенка від влади в Україні – ВолкерКурт Волкер висловив думку, що Росія розраховує на укладання угоди з новим урядом в Україні.

За її словами, п'ятий Міжнародний форум «Окупований Крим. 5 років спротиву» пройде 26-27 лютого у Мистецькому арсеналі в Києві. Відкриття відбудеться за участю Порошенка і Волкера, які стануть ключовими спікерами.

Зазначимо, Волкер у Twitter заявив, що вже прибув до України. Він також прокоментував новину про те, що есмінець США зайшов в порт Одеси. Зокрема, він заявив, що розраховує на зміцнення партнерства з Україною у військово-морській сфері.

Нагадаємо, в лютому Волкер назвав відновлення суверенітету України метою цивілізованого світу. Він також відзначив необхідність миротворчої операції на Донбасі. У той же час дипломат підкреслив, що Росія «не дозволить Україні повернути тимчасово окуповані території».

Пізніше Волкер також заявив, що РФ відмовляється врегулювати ситуацію на Донбасі під час виборів в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: