«Право на владу»: чому нагороджують силовиків, які брали участь у розстрілах на Майдані

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти обговорять чому через п'ять років досі не розкриті злочини проти майданівців та чи можна було зупинити захоплення Криму.

Сьогоднішній випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде о 22.30 на телеканалі «1+1», буде присвячений річниці розстрілів на Майдані.

Через п’ять років після найтрагічнішого дня в історії Революції Гідності, коли на Майдані Незалежності було розстріляно майже півсотні учасників акції протесту, ми досі не маємо відповідей на дуже важливі питання. Чи був цей розстріл частиною російського плану, наступним етапом якого стала анексія Криму? Чому силовиків, які брали участь у кривавих розправах над майданівцями, нині підвищують по службі та нагороджують? Чи можна було зупинити захоплення Криму?

Ці та інші болючі питання ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов обговорюватимуть цього четверга у програмі «Право на владу» з гостями в такому складі: сотник Майдану Володимир Парасюк, екс-голова СБУ, кандидат на пост президента України Ігор Смешко, мати Героя Небесної Сотні Романа Гурика Ірина Гурик, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, журналіст, керівник і засновник Skrypin.ua Роман Скрипін, шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, кандидат на пост президента України Олександр Шевченко, донька кримця-політв’язня Едема Бекірова Елеонора Бекірова.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми подивилися, як нардепи-кандидати в президенти голосували за соцгарантії для постраждалих під час Євромайдану.

Також ми розбиралися, що затягує розслідування розстрілів Небесної сотні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: