Вибух на полігоні в Київській області: військовослужбовці травмовані

Читать на русском
На полігоні у Київській області через підрив невідомого вибухового предмету травмувалися двоє військовослужбовців строкової служби.

На полігоні у Київській області через підрив невідомого вибухового предмету травмувалися двоє військовослужбовців строкової служби.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє 21 лютого прес-служба 72-ї окремої механізованої бригади Збройних сил.

Український «Молот»: у чому причина вибухів мінометів на полігонахПід час занять із бойової підготовки в Рівненській області стався розрив ствола міномету Молот. У ситуації розбирались експерти.

«Постраждалих доставлено до лікувального закладу Міністерства оборони та надано кваліфіковану медичну допомогу. Зараз їх життю загроз немає», – йдеться в повідомленні. Попередні причини НП – особисте порушення заходів безпеки.

Зазначається, що за цим фактом призначено службове розслідування.

«Хочемо вкотре наголосити не чіпати невідомі та підозрілі предмети на військових полігонах. Це несе небезпеку!», – застерігають військові.

Нагадаємо, 6 липня під час військових навчань на Рівненському полігоні в результаті вибуху міномета загинули троє військовослужбовців, ще дев'ять військовослужбовців були поранені.

За фактом вибуху міномета були призначені комплексні комісійні судово-військова, трасологічна, хімічна, балістична та вибухотехнічна експертизи.

Також через НП на Яворівському полігоні було поранено військовослужбовця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: