«Укрзалізниця» запустить потяг Мукачево-Кошице

Читать на русском
Українські та словацькі залізничники досягли домовленості про запуск нового залізничного маршруту Кошице - Чоп - Мукачево з червня цього року.

Українські та словацькі залізничники досягли домовленості про запуск нового залізничного маршруту Кошице - Чоп - Мукачево з червня цього року.

Про це в Facebook повідомив голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов, пише «Слово і Діло».

«Ми поки обережні в датах, але попередні домовленості такі: вже в червні «Укрзалізниця» запустить потяг Мукачево - Кошице. Тестовий рейс за цим маршрутом поїде через декілька місяців - 2 квітня», - написав Кравцов.

У прес-службі компанії відзначають, що графік поїзда буде складено таким чином, щоб пасажири могли запланувати маршрути з пересадками: зі станції Кошице - на поїзди до Праги і Братислави; зі станції Мукачево - на поїзди в Запоріжжі, Львів, Харків, Київ, Ужгород, Лисичанськ, Одесу та інші міста.

«У минулому році ми вдало запустили рейс до Будапешта, теж євроколію. Наміри свої не змінюємо - саме українське Мукачево має стати потужним пасажирським хабом для подорожей по Європі», - додав голова правління «Укрзалізниці».

Раніше «Укрзалізниця» попереджала про збої сервісу покупки квитків.

Також нагадаємо, «Укрзалізниця» цього року запустить потяг до Берліна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: