«Укрзалізниця» скорочує графік ще одного поїзда до РФ

Читать на русском
В Україні скорочують періодичність курсування ще одного поїзда до Російської Федерації. Поїзд Львів-Ковель-Москва з 31 березня курсуватиме по непарних числах.

В Україні скорочують періодичність курсування ще одного поїзда до Російської Федерації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці».

В «Укрзалізниці» розповіли, скільки заробили на перевезеннях з РосієюЗа шість місяців 2018 року в повідомленні Україна-Росія Укрзалізницею перевезено 358,9 тис. пасажирів, що на 17,1% менше відповідного показника минулого року.

Повідомляється, що з 31 березня поїзд №78/73, 74/73 Львів-Ковель-Москва курсуватиме в непарні числа місяця (зараз ходить щодня).

Також «Укрзалізниця» нагадує, що з 25 лютого скоротиться періодичність курсування поїзду №20/19 Харків-Москва. А з 5 лютого рідше почали ходити поїзда №24/23 Одеса-Москва і №56/55 Хмельницький-Москва з групою вагонів Москва-Жмеринка. В УЗ підкреслюють, що оптимізація залізничного сполучення з РФ пов'язана з падінням пасажиропотоку.

Відзначимо, у вересні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Україна не нестиме жодних матеріальних збитків через закриття транспортного сполучення з Російською Федерацією. На його думку, ці поїзди слід переорієнтувати на внутрішні напрямки. Він також заявив, що напрямок на Москву потрібно взагалі закривати, при цьому не уточнивши можливі терміни закриття транспортного сполучення з Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: