Невиконані обіцянки кандидатів: Тимошенко передумала визнавати РФ державою-агресором

Читать на русском
Юлія Тимошенко обіцяла домогтися визнання Росії країною-агресором. Але була відсутня на голосуванні за закон, в якому був цей пункт.
Слово і Діло

Всі зареєстровані кандидати в президенти України вже подали свої офіційні програми і продовжують проголошувати публічно нові обіцянки, не зафіксовані на папері. Оскільки деякі з них вже обіймали високі посади, а «Слово і Діло» багато років стежить за виконанням всього обіцяного політиками і чиновниками, за кілька тижнів до виборів ми вирішили нагадати провалені зобов'язання учасників президентських перегонів.

Сьогодні згадаємо про те, як Юлія Тимошенко обіцяла домогтися визнання Росії державою-агресором. Така обіцянка була зафіксована в передвиборчій програмі партії «Батьківщина», лідером якої вона є.

Нна початку 2015 року Тимошенко підтримала звернення парламенту до ООН, Європарламенту, ПАРЄ, ПА НАТО, ГУАМ та парламентів держав світу про визнання Росії державою-агресором.

У січні минулого року Верховна Рада схвалила закон про деокупацію Донбасу, в якому, зокрема, йшлося про визнання Росії державою-агресором. Однак Тимошенко з невідомих причин була відсутня під час голосування і свою обіцянку провалила.

Про те, як Тимошенко подавала проект закону про опозицію, дивіться на відео.

Тимошенко-обіцятор: коли слова розбігаються з ділом // НЕ ЦЯЦЯНКИ #1Слово і Діло

«Слово і Діло» попереджає: більшість палких і красивих промов будь-якого кандидата в президенти згодом перетворяться в невиконані обіцянки.

Раніше ми писали про те, як президент Петро Порошенко забув відмовитися від квот при формуванні уряду.

Також нагадаємо, що в розділі «Політики» на сайті «Слово і Діло» ви можете знайти всі попередні обіцянки політиків, які вас цікавлять: не тільки провалені, а й виконані, і ті, які поки знаходяться в процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: