Названа вартість перельоту Порошенка в Мюнхен

Читать на русском
Державне управління справами виплатило авіаційному підприємству Україна 1 млн 72 тис. гривень за перевезення делегації на чолі з президентом.

Витрати на авіаційний переліт делегації на чолі з президентом Петром Порошенком в Німеччину, для участі 15-16 лютого в Мюнхенській конференції з безпеки, склали понад один мільйон гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані порталу використання публічних коштів, передають Українські Новини.

З'ясувалося, про що Кличко говорив із Волкером на Мюнхенській конференціїМер Києва Віталій Кличко зустрівся спецпредставником Держдепартаменту США із питань України Куртом Волкером у рамках заходів Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Зокрема, 13 лютого Державне управління справами виплатило авіаційному підприємству Україна 1 млн 72 тис. гривень за перевезення делегації на чолі з президентом за маршрутом Київ - Мюнхен - Київ.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін підбив підсумки Мюнхенської конференції. Безпеки в світі стає все менше, а форумів з безпеки все більше, констатує міністр.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко в рамках Мюнхенської конференції з безпеки провів переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: