Труханов через суд анулював російський паспорт

Читать на русском
Суд в РФ анулював російський паспорт мера Одеси Геннадія Труханова в 2017 році. Рішення суду набуло чинності 17 грудня 2017 року.

Суд в РФ анулював російський паспорт мера Одеси Геннадія Труханова в 2017 році.

Про це повідомляє Думська з посиланням на рішення Сергієво-Посадського міського суду Московської області, пише «Слово і Діло».

Рішення суду набуло чинності 17 грудня 2017 року.

Позивачем виступив сам Труханлв. У судовому позові він вказав, що ніколи не звертався за громадянством РФ, а про свій російський паспорт дізнався з повідомлень в інтернеті.

«У ході ініційованої ним перевірки було встановлено, що на його ім'я був виданий паспорт, який згодом був кілька разів замінений. Висновком МВС паспорт громадянина РФ на ім'я Труханова Г.Л. визнаний виданими необґрунтовано, без визначення наявності громадянства РФ і недійсним», - заявив представник Труханова.

Нагадаємо, що в 2017 році журналісти на підставі даних Федеральної податкової служби РФ встановили, що мер Одеси Геннадій Труханов володіє як мінімум одним російським паспортом, виданим ще в 2011 році.

НАБУ звинувачує Геннадія Труханова в розтраті під час купівлі будівлі для так званої Європейської мерії. Місто заплатило за будівлю 185 млн грн, тоді як незадовго до цього її придбали за 11,5 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: