Штурм управління поліції в Києві: ДБР шукає відео та свідків

Читать на русском
Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини інциденту, що стався 9 лютого біля приміщення Подільського управління Національної поліції у Києві.

Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини інциденту, що стався 9 лютого біля приміщення Подільського управління Національної поліції у Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує бюро.

Правоохоронці посилять заходи безпеки на час передвиборної агітаціїОдна з цілей правоохоронців - це недопущення застосування вогнепальної, холодної та хімічної зброї.

«В рамках кримінального провадження проведено допити свідків, 9 потерпілих осіб та 8 поліцейських», – йдеться в повідомленні.

З Подільського управління поліції вилучено та досліджується відео з камер спостереження. Тривають інші невідкладні слідчі дії.

ДБР просить очевидців надсилати йому фото та відео матеріали з місця подій «з метою об’єктивного встановлення всіх обставин кримінального провадження.

Раніше правоохоронці затримали у Києві близько 40 осіб при спробі «штурму управління поліції», в результаті інциденту троє поліцейських доставляють в лікарню.

Також ДБР відкрило кримінальне провадження проти поліції за ч. 2 ст. 365 КК України («Перевищення влади або службових повноважень») після численних звинувачень у побитті мітингувальників біля дільниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: