САП скерувала до суду обвинувачення щодо екс-судді Булки

Читать на русском
Антикорупційні прокурора направили до суду чергову справу щодо судді, затриманого на отриманні хабара.
Володимир Булка

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього судді Господарського суду Івано-Франківської області Володимира Булки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву САП.

«Прокурорами САП скерований до суду обвинувальний акт щодо колишнього судді Господарського суду Івано-Франківської області, викритого на хабарництві», – відзначили в прокуратурі.

За версією слідства, суддя отримав 5 тисяч євро неправомірної вигоди від голови правління ПАТ «Живиця» Олександра Аниськовця за ухвалення рішення про продовження повноважень арбітражного керуючого в справі про банкрутство підприємства. Суддю затримали 7 серпня 2018 року «на гарячому», відразу після отримання ним другої частини обумовлених коштів, а саме 3 тисяч євро.

Наразі досудове розслідування завершене, обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України скерували до Івано-Франківського міського суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, суд продовжив розслідування справи екс-судді Булки. Також суд продовжив йому домашній арешт. Раніше суд призначив експертизу в цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: