Суд продовжив розслідування справи екс-судді Булки

Читать на русском
Столичний райсуд підтримав прохання про продовження розслідування відносно колишнього служителя Феміди з Івано-Франківської області.

Суд продовжив до 7 лютого термін досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього судді Господарського суду Івано-Франківської області Володимира Булки в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення прийняв слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, сообшает «Слово Діло».

У клопотанні вказували, що завершити розслідування у встановлений термін неможливо через особливої ​​складності провадження. Також детектив вказував, що з метою забезпечення виконання завдань кримінального провадження щодо повного і неупередженого розслідування, необхідно провести значний обсяг слідчих та процесуальних дій, а саме: отримати висновки експертів про встановлення вартості майна, до якого може бути застосована конфіскація; отримати результати експертизи голосу Булки з тими, які отримані в результаті негласних слідчих (розшукових) дій; виконати вимоги ст. 290 КПК України; скласти обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування.

Крім того, як зазначив детектив, виконати перераховані процесуальні дії раніше було неможливим, в зв'язку із завантаженням експертів. Своєю чергою Булка та його адвокат заперечували проти задоволення клопотання. Захисник екс-судді також вказав на затягування детективами розслідування.

Вивчивши матеріали, суддя Сенін задовольнив клопотання.

Нагадаємо, суд продовжив домашній арешт екс-судді Булки. Також суд призначив експертизу у цій справі. Раніше НАБУ знайшло 220 пам'ятних монет України у судді з Івано-Франківська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: