«Редколегія» на UMN: відсторонення Супрун, справа Медведчука та огляд виборчого процесу

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

**Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом із Сергієм Івановим («Право на владу»), Дмитром Крапивенком («Український тиждень»), Сергієм Грішиним («РБК-Україна»).

Тимчасове відсторонення Супрун від виконання обов’язків міністра охорони здоров’я викликало резонанс як серед прихильників, так і серед недругів доктора. В «Редколегії» обговорять цю ситуацію, а також те, чи матиме продовження гучно анонсоване розслідування проти Медведчука, якого підозрюють у держзраді та сепаратизмі.

Одразу після заяв Луценка про Медведчука в інформпросторі з’явився Янукович, який дав прес-конференцію та прокоментував рішення суду щодо його держзради. І, звичайно ж, у «Редколегії» буде цікавий огляд виборчого процесу.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 8 ЛЮТОГОskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Сергій Іванов («Право на владу»), Дмитро Крапивенко («Український тиждень»), Сергій Грішин («РБК-Україна») говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що президент-утікач Янукович користується в РФ державною охороною за вказівкою Путіна.

Також ми писали, що на Медведчука відкрили справу за підозрою в держзраді та сепаратизмі. Луценко розлого прокоментував перебіг розслідування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: