Зведення штабу ООС 8 лютого: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 лютогоСитуація на сході країни на 7 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«7 лютого російська окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі два рази із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - йдеться у зведенні штабу ООС вранці 8 лютого.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли українських позицій велися: двічі - з гранатометів різних систем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Водяного; з гранатометів - в районі Харчовика.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції ООС: з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї - в районі Кримського; двічі з мінометів калібру 120 і 82-мм - в районі Троїцького.

«Підрозділи, котрі обороняються, придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів», - додали в штабі.

За даними української розвідки, 7 лютого, один бойовик був знищений і троє отримали поранення.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», - сказано в повідомленні.

Раніше на Донбас доставили партію гуманітарної допомоги від Червоного Хреста.

Також нагадаємо, за тиждень прикордонники не пропустили 115 осіб через КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: