У Британії призначили дату дебатів щодо Brexit

Читать на русском
Лідер Палати громад Андреа Ледсом заявила, що британський парламент обговорить пропозицію про вихід Британії з Європейського Союзу 14 лютого.

Лідер Палати громад Андреа Ледсом заявила, що британський парламент обговорить пропозицію про вихід Великої Британії з Європейського Союзу 14 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Reuters.

ЗМІ розповіли про таємні переговори щодо BrexitПредставники уряду Великої Британії таємно ведуть переговори щодо відтермінування дати виходу країни з ЄС.

До цього голова Європейської ради Дональд Туск заявив, що країни Європейського Союзу не вноситимуть жодних нових пропозицій щодо Brexit.

Туск зазначив, що у Великої Британії залишилося 50 днів, щоб залишити Євросоюз. За його словами, багато людей як в Європі, так і у Великій Британії, як і раніше, воліють відмовитися від рішення щодо Brexit.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей у Брюсселі зустрінеться з президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером з метою пошуку виходу з глухого кута в питанні угоди про Brexit.

Як відомо, головний дипломат ЄС з питання Brexit Мішель Барньє заявив, що Євросоюз не повернеться до обговорення умов угоди з Brexit.

Також канцлер Німеччини Ангела Меркель не підтримує ініціативи перегляду угоди про Brexit. «Перегляд угоди між Брюсселем і Лондоном не значиться на порядку денному», – сказала Меркель.

Єврокомісія ухвалила рішення щодо комплексу надзвичайних заходів на випадок сценарію Brexit без угоди за освітньою програмою Erasmus+ щодо координації соціального забезпечення з бюджету ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: