ДБР затримало на хабарі посадовців Міноборони

Читать на русском
Слідчі ДБР затримали двох осіб за фактом пособництва в отриманні 30000 доларів США службовими особами Міністерства оборони.

Слідчі ДБР затримали двох осіб за фактом пособництва в отриманні 30000 доларів США службовими особами Міністерства оборони.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Йдеться про те, що слідчі тер управління ДБР у Києві, затримали двох осіб – посередника та колишнього співробітника концерну «Військторгсервіс» – під час отримання неправомірної вигоди для службових осіб Міністерства оборони України.

Цей факт задокументовано за процесуального керівництва військової прокуратури Дарницького гарнізону та оперативного супроводу Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

За попередньою інформацією, кошти, отримані від підприємця, посередник та колишній співробітник концерну «Військторгсервіс» мали передати службовим особам Міністерства оборони для переукладання договорів оренди 50 торгових місць в м. Одеса. Також службові_особи міністерства мали відмовитися від судового позову, в якому вимагали від підприємців звільнити ці торгівельні площі.

Слідством встановлено, що кошти передавалися кількома частинами.

Як відомо, чиновника Держпродспоживслужби затримали під час отримання хабара.

Також у Києві на хабарі погорів начальник райвідділу поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: