ДБР затримало на хабарі заступника голови Печерського району

Читать на русском
Правоохоронці затримали заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

Слідчі ДБР викрили канал контрабанди зброї на Одеській митниціУ Державному бюро розслідувань повідомили про викриття каналу контрабанди вогнепальної зброї до України, який прикривали працівники правоохоронних органів.

Під час досудового розслідування встановлено, що за щомісячну виплату в розмірі 20 тис. гривень держслужбовець обіцяв приватному підприємцю надати документи для отримання в оренду приміщень, що перебувають у комунальній власності. Його затримали під час отримання хабара.

За даними джерела РБК-Україна, мова йде про Анатолія Невмержицького.

Нагадаємо, у Києві 11 січня на хабарі у 5 тис. доларів затримали співробітника Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі у 10 тис. гривень чиновника Головного управління Державної міграційної служби в Києві. Зокрема, головний спеціаліст вимагав хабара від іноземця, який утримувався в ізоляторі тимчасового утримання за незаконне перебування на території України. Чиновник обіцяв прискорити процедуру видворення іноземця за межі України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: