Вибори-2019: як виконує обіцянки кандидат у президенти Кривенко

Читать на русском

Народний депутат Віктор Кривенко потрапив до парламенту лише в 2014 році, але за цей час уже встиг побувати двічі позафракційним, членом фракцій «Самопомочі» та «Блоку Петра Порошенка». Подивимось, як кандидат у президенти виконує свої депутатські обіцянки.

У Кривенка зафіксовано 49 обіцянок, з яких він виконав 21 (43%), а 6 – провалив (12%). З останнього, що провалив народний депутат, – утримався в парламенті під час голосування за створення тимчасової слідчої комісії для розслідування замаху на Катерину Гандзюк, хоча обіцяв голосувати «за».

У перспективі Кривенко готовий підтримати зняття недоторканності з народних депутатів і заборону на відвідування Росії для нардепів та чиновників.

У своїй передвиборчій програмі Кривенко пообіцяв скасування мажоритарної системи на виборах, очищення влади від агентів Кремля, створення кібервійськ, повернення Криму та окупованих територій Донбасу. Також кандидат у президенти повідомив, що «Народний рух» розробив програму «Економічний патріотизм. Стратегія реалізації національного інтересу для стрімкого розвитку України», яка, зокрема, передбачає, що до 2030 року в Україні середня зарплата становитиме 988 доларів на місяць, а середня очікувана тривалість життя – 82 роки.

Кривенко також підтримує вступ України до НАТО та Європейського Союзу.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Віктор Кривенко задекларував чотири іномарки та десятки тисяч доларів і євро готівкою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: