Зведення ООС: обстріли в районі населеного пункту Лебединське

Читать на русском
Протягом поточної доби противник обстріляв позиції наших військ сім разів, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Протягом поточної доби противник обстріляв позиції наших військ сім разів, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як передає «Слово і Діло», про це йдеться у вечірньому зведенні штабу операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 лютогоСитуація на сході країни на 6 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» злочинці тричі обстріляли позиції наших захисників з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Піски.

Також позиції сил ООС були обстріляні в районі населеного пункту Лебединське з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу селища Павлопіль із гранатометів.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» найманці обстріляли позиції українських військових двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське; з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі хутора Вільний.

Також позиції сил ООС були обстріляні в районі населеного пункту Південне з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В штабі зазначають, що внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден український боєць не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

Втрати противника уточнюються, зазначають у штабі ООС.

Нагадаємо, українські військовослужбовці відпрацювали в Азовському морі навчальні маневри з відбиття ворожого нападу з моря.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: