Суд зняв браслет із Продана й повернув йому паспорти

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив дозволити колишньому головному фіскалу України не носити електронний засіб контролю.
Мирослав Проданфото: «Слово і Діло»

Суд повернув закордонні паспорти і зняв електронний браслет з колишнього виконувача обов'язків керівника Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють у незаконному збагаченні на майже 90 мільйонів гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Задовольняючи клопотання частково та визнаючи обґрунтованість підозри й наявність передбачених ст. 177 КПК України ризиків, слідчий суддя всупереч позиції прокурорів, відмовив у продовженні обов'язків носити електронний засіб контролю та здати на зберігання документ для виїзду за кордон. Фактично судом надано можливість підозрюваному безконтрольно пересуватись та виїздити за кордон», – наголосили в прокуратурі.

Як вказують у САП, судом було оголошено лише коротку частину рішення, а тому мотиви ухваленого рішення на теперішній час не відомі.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» з'ясував, яке саме майно заарештував суд у справі екс-керівника ДФС. Раніше слідство встановило, що перед обшуком у ДФС в справі Продана хтось стер записи з камер спостереження. Також САП продовжила розслідування цієї справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: