Найєм передумав ініціювати психіатричну експертизу військового прокурора

Читать на русском
Мустафа Найєм хотів ініціювати проведення психіатричної експертизи військового прокурора. Але потім сам же визнав, що не зробив цього.

Народний депутат Мустафа Найєм не виконав обіцянку ініціювати проведення психіатричної експертизи військового прокурора.

Таку обіцянку він дав, відповідаючи на запитання, чи зможе Надія Савченко уникнути кримінальної відповідальності, якщо психіатрична експертиза визнає її неосудною.

«Скажіть мені, будь ласка, ви коли-небудь уважно читали пости (в соціальних мережах – ред.) генерального прокурора або військового прокурора? Ми будемо дійсно, я зараз серйозно говорю, ініціювати, щоб щодо військового прокурора відбулися психіатричні експертизи. Це хвора людина, яка пише про фекалії, про комах. У країні, де війна, а він такі речі пише», – сказав нардеп у березні минулого року.

Найєм обіцяв ініціювати проведення психіатричної експертизи військового прокурораСлово і Діло

Але в грудні у відповідь на запит «Слова і Діла» сам же зізнався, що проведення психіатричної експертизи військового прокурора не ініціював, тому обіцянку вважаємо невиконаною.

Нагадаємо, Мустафа Найєм провалив обіцянку підтримувати всі подання генерального прокурора про зняття недоторканності з народних депутатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: